Hvordan får jeg mit engelske sprog optimeret i en artikel?

27 Nov 2017

De fleste ikke-engelsksprogede forfattere har vanskeligheder ved dele af den engelske grammatik. Det er derfor nødvendigt at få korrigeret sit manuskript, inden det sendes til et tidsskrift.

 

I mange tilfælde vil andre i forfattergruppen have større engelsk ekspertise end dig selv, og det er derfor muligt, at artiklen kan finpudses indenfor forfattergruppen til et acceptabelt niveau. Hvis dette ikke er tilfældet, er der efterhånden rigtig god hjælp at hente på internettet.

 

Der er en del firmaer som udbyder engelsk korrekturlæsning for et lavt honorar. Én af disse er f.eks. www.fiverr.com, hvor man kan finde udbydere af engelsk sprogkorrektur for ganske få dollars. Dette er den prisbillige udgave, som man bestemt kan komme langt med. Der findes også firmaet www.iwriter.com, men de udbyder primært skriveopgaven i sig selv, omend man sagtens kan finde hjælp til regelret korrekturlæsning. Endelig er der også ”rigtige” medical writer firmaer, hvor engelsk korrekturlæsning er en del af deres tilbud til kunderne. Dette er dog noget dyrere end f.eks. fiverr.com.

Tags:

Please reload

Arkiv
Please reload

Søg via tags
Please reload

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Til alle jer sociale

 

Nyhedsbrevet indeholder information om nye kurser, generelle nyheder fra forskningens verden, samt gode tilbud til alle de trofaste. Vi udsender kun ca. 6  mails årligt, og du kan selvfølgelig afmelde det når som helst.

 

Følg os på Facebook og få alle nyheder og blogs med det samme

       © 2017 Forskerkurser.dk

© 2015, forskerkurser.dk, all rights reserved