Hvornår kan jeg tillade mig at rykke for min artikel?

Som tommelfingerregel kan man skrive et venligt brev til redaktøren, når der er gået 3 måneder fra artiklen blev indsendt.

Enkelte tidsskrifter svarer meget hurtigt på din artikel (specielt hvis den afvises), men hos en del tidsskrifter kan svaret være meget længe undervejs. Det behøver ikke at være tidsskriftets eller redaktørens skyld, men der kan være vanskeligheder med at få indhentet bedømmerkommentarer i processen, hvilken kan forsinke vurderingen af din artikel.

Fortvivl dog ej, idet en venlig forespørgsel til tidsskriftet altid vil blive besvaret venligt tilbage.

Arkiv
Søg via tags
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Til alle jer sociale

 

Nyhedsbrevet indeholder information om nye kurser, generelle nyheder fra forskningens verden, samt gode tilbud til alle de trofaste. Vi udsender kun ca. 6  mails årligt, og du kan selvfølgelig afmelde det når som helst.

 

Følg os på Facebook og få alle nyheder og blogs med det samme

       © 2017 Forskerkurser.dk

© 2015, forskerkurser.dk, all rights reserved