Hvad er modulær writing?

Modulær writing betyder, at man starter med at skrive det afsnit i artiklen, som man har mest lyst til.

Det kan f.eks. være nemmere for dig at starte med title page og metodeafsnittet frem for at starte med artiklens diskussion eller introduktion. Title page giver sig selv, og metodeafsnittet læner sig meget op ad forsøgets protokol. Disse afsnit er derfor de nemmeste at begynde med, og du kan herefter gå videre med øvrige afsnit.

Der er dog stor forskel fra forsker til forsker på, hvordan man bedst skriver artikler, og mange vælger at skrive artiklen fra start til slut og derved ikke anvende modulær writing. Der er dog ingen facitliste og du skal selvfølgelig gøre, hvad der er mest effektivt for dig.

Arkiv
Søg via tags
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Til alle jer sociale

 

Nyhedsbrevet indeholder information om nye kurser, generelle nyheder fra forskningens verden, samt gode tilbud til alle de trofaste. Vi udsender kun ca. 6  mails årligt, og du kan selvfølgelig afmelde det når som helst.

 

Følg os på Facebook og få alle nyheder og blogs med det samme

       © 2017 Forskerkurser.dk

© 2015, forskerkurser.dk, all rights reserved