Hvad skal der stå i min konklusion?

I artiklens konklusion skal du konkludere på dit formål.

Det betyder i praksis, at du i konklusionen skal svare på det spørgsmål, som du rejste i slutningen af dit introduktionsafsnit, dvs. artiklens primære formål.

Du må ikke konkludere noget i konklusionen, som ikke er understøttet af data i artiklen.

Mange tidsskrifter ser gerne en lille perspektivering i slutningen af konklusionen, dvs. om du anbefaler, der skal udføres flere studier, eller om du mener, at forskningsspørgsmålet nu er endelig belyst.

Tjek dog det enkelte tidsskrift, dvs. se tidligere artikler i samme tidsskrift, og følg dets tradition. Nogle tidsskrifter ønsker blot en meget kort og direkte konklusion kun relaterende sig til artiklens formål.

Arkiv
Søg via tags
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Til alle jer sociale

 

Nyhedsbrevet indeholder information om nye kurser, generelle nyheder fra forskningens verden, samt gode tilbud til alle de trofaste. Vi udsender kun ca. 6  mails årligt, og du kan selvfølgelig afmelde det når som helst.

 

Følg os på Facebook og få alle nyheder og blogs med det samme

       © 2017 Forskerkurser.dk

© 2015, forskerkurser.dk, all rights reserved