Hvordan vælger jeg et godt forskningsspørgsmål?

Et godt forskningsspørgsmål er et spørgsmål, som løser en problemstilling for patienterne.

Som klinisk forsker er det mest relevant at vælge forskningsspørgsmål, som afgør kliniske problemstillinger så tæt på patientbehandlingen som overhovedet muligt. Er du basalforsker, er det selvsagt anderledes. Det bedste råd til at vælge et godt forskningsspørgsmål er at tage udgangspunkt i den kliniske hverdag.

Hold øjne og ører åbne og spørg dig selv, hvorfor dette eller hint foretages i din kliniske hverdag. Langt det meste, vi foretager os som læger i klinikken, er ikke underbygget af stærk videnskabelig evidens, så der er utallige relevante forskningsspørgsmål på en almindelig klinisk arbejdsdag.

Alt dette kan med rette engagement, tid og økonomi omsættes til meget spændende kliniske studier.

Arkiv
Søg via tags
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Til alle jer sociale

 

Nyhedsbrevet indeholder information om nye kurser, generelle nyheder fra forskningens verden, samt gode tilbud til alle de trofaste. Vi udsender kun ca. 6  mails årligt, og du kan selvfølgelig afmelde det når som helst.

 

Følg os på Facebook og få alle nyheder og blogs med det samme

       © 2017 Forskerkurser.dk

© 2015, forskerkurser.dk, all rights reserved