Hvornår skal jeg beslutte hvilket tidsskrift jeg vil indsende til?

Et klassisk problem er beslutningen om tidsskrift.

Dette gøres i langt de fleste tilfælde først, når artiklen er skrevet, og det er faktisk lidt sent. Når man skal skrive artiklen vil valg af tidsskrift have indflydelse på, hvordan artiklen faktisk skrives. En artikel til f.eks. New England Journal of Medicine skal skrives på en anden måde end en artikel til f.eks. Anesthesiology.

Det optimale vil dog være at overveje mulige tidsskrifter allerede i studiets designfase og derved planlægge det på forhånd. Man kan så afvige fra denne plan hvis det viser sig, at man påviser noget fuldstændig banebrydende, som kan ændre på ens planlagte publikationssted.

Et godt råd er at tænke over det så tidligt som muligt i forskningsprocessen, og allersenest inden artiklen skrives.

Arkiv
Søg via tags
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Til alle jer sociale

 

Nyhedsbrevet indeholder information om nye kurser, generelle nyheder fra forskningens verden, samt gode tilbud til alle de trofaste. Vi udsender kun ca. 6  mails årligt, og du kan selvfølgelig afmelde det når som helst.

 

Følg os på Facebook og få alle nyheder og blogs med det samme

       © 2017 Forskerkurser.dk

© 2015, forskerkurser.dk, all rights reserved