top of page

Hvordan får jeg mit engelske sprog optimeret i en artikel?

De fleste ikke-engelsksprogede forfattere har vanskeligheder ved dele af den engelske grammatik. Det er derfor nødvendigt at få korrigeret sit manuskript, inden det sendes til et tidsskrift.

I mange tilfælde vil andre i forfattergruppen have større engelsk ekspertise end dig selv, og det er derfor muligt, at artiklen kan finpudses indenfor forfattergruppen til et acceptabelt niveau. Hvis dette ikke er tilfældet, er der efterhånden rigtig god hjælp at hente på internettet.

Der er en del firmaer som udbyder engelsk korrekturlæsning for et lavt honorar. Én af disse er f.eks. www.fiverr.com, hvor man kan finde udbydere af engelsk sprogkorrektur for ganske få dollars. Dette er den prisbillige udgave, som man bestemt kan komme langt med. Der findes også firmaet www.iwriter.com, men de udbyder primært skriveopgaven i sig selv, omend man sagtens kan finde hjælp til regelret korrekturlæsning. Endelig er der også ”rigtige” medical writer firmaer, hvor engelsk korrekturlæsning er en del af deres tilbud til kunderne. Dette er dog noget dyrere end f.eks. fiverr.com.

Tags:

Arkiv
Søg via tags
bottom of page