Den gode poster

18 Sep 2017

Der er 3 typiske fejl når man skal lave en poster:
 

  1. Man har for meget tekst

  2. Den anvendte skrifttype er for lille

  3. Posteren har forkert størrelse i forhold til retningslinjerne fra den pågældende kongres
     

Det er meget vigtigt på en poster at inkludere så lidt tekst som muligt og samtidig få budskabet frem. Dette betyder i praksis, at man skal tænke grafisk og inkludere gode figurer og tabeller frem for tekst. Som tommelfingerregel kan man gå ud fra sit tekst-abstract i den tilhørende artikel og så kun udvide det ganske lidt til posteren. Dette suppleret med figurer, billeder og tabeller vil gøre posteren læsevenlig og interessant.

 

En poster læses typisk på 1-2 meters afstand og dette betyder, at skriftstørrelsen skal være tilpas stor.

 

Det er meget pinligt, hvis man møder op med en poster i forkert størrelse, så check derfor grundigt vejledningen fra kongressen.

 

De fleste trykker postere på store kartonagtige prints. Et smart råd er imidlertid at trykke det på stof, idet man så kan folde posteren sammen ligesom et stykke tøj og putte det i kufferten – meget nemmere at rejse med. De fleste trykkerier nu til dags kan trykke på stof til nogenlunde samme pris som papir.

 

Please reload

Arkiv
Please reload

Søg via tags
Please reload

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Til alle jer sociale

 

Nyhedsbrevet indeholder information om nye kurser, generelle nyheder fra forskningens verden, samt gode tilbud til alle de trofaste. Vi udsender kun ca. 6  mails årligt, og du kan selvfølgelig afmelde det når som helst.

 

Følg os på Facebook og få alle nyheder og blogs med det samme

       © 2017 Forskerkurser.dk

© 2015, forskerkurser.dk, all rights reserved