top of page

Hvad er e-toc og hvilke tidsskrifter skal jeg vælge?

Man skal holde sig ajour indenfor sit kliniske område og med fordel også gerne mere generelt indenfor medicinen.

De fleste tidsskrifter gør det muligt at abonnere på deres e-toc (toc=table of contents). Det betyder, at man på tidsskriftets hjemmeside anfører sin e-mail adresse, hvorefter man automatisk får tilsendt indholdsfortegnelsen, hver gang der udkommer et nyt nummer.

Det er en god idé at få e-tocs fra de vigtigste tidsskrifter indenfor ens kliniske område samt de vigtigste af de store almene medicinske tidsskrifter som f.eks. New Engl J Med, Lancet, BMJ m.fl. Man kan ikke på samme måde opnå en almen løbende opdatering ved f.eks. kun at søge i PubMed med jævne mellemrum eller på PubMed’s service med tilsendelse af nye artikler indenfor ens område.

Hvis man abonnerer på e-toc, så opdager man meget ofte spændende artikler, som ligger udenfor ens primære emneområde, men som bestemt alligevel er værd at læse.

Arkiv
Søg via tags
bottom of page