Hvad er e-toc og hvilke tidsskrifter skal jeg vælge?

Man skal holde sig ajour indenfor sit kliniske område og med fordel også gerne mere generelt indenfor medicinen.

De fleste tidsskrifter gør det muligt at abonnere på deres e-toc (toc=table of contents). Det betyder, at man på tidsskriftets hjemmeside anfører sin e-mail adresse, hvorefter man automatisk får tilsendt indholdsfortegnelsen, hver gang der udkommer et nyt nummer.

Det er en god idé at få e-tocs fra de vigtigste tidsskrifter indenfor ens kliniske område samt de vigtigste af de store almene medicinske tidsskrifter som f.eks. New Engl J Med, Lancet, BMJ m.fl. Man kan ikke på samme måde opnå en almen løbende opdatering ved f.eks. kun at søge i PubMed med jævne mellemrum eller på PubMed’s service med tilsendelse af nye artikler indenfor ens område.

Hvis man abonnerer på e-toc, så opdager man meget ofte spændende artikler, som ligger udenfor ens primære emneområde, men som bestemt alligevel er værd at læse.

Arkiv
Søg via tags
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Til alle jer sociale

 

Nyhedsbrevet indeholder information om nye kurser, generelle nyheder fra forskningens verden, samt gode tilbud til alle de trofaste. Vi udsender kun ca. 6  mails årligt, og du kan selvfølgelig afmelde det når som helst.

 

Følg os på Facebook og få alle nyheder og blogs med det samme

       © 2017 Forskerkurser.dk

© 2015, forskerkurser.dk, all rights reserved