Hvordan skriver man et godt metodeafsnit?

Der er få regler for skrivning af et godt metodeafsnit, men det vigtigste er formentlig at organisere afsnittet i kronologisk orden, dvs. man beskriver forsøget i den rækkefølge, tingene foregik.

Det sidste afsnit i metodeafsnittet bør reserveres til gennemgang af de statistiske metoder samt de opnåede tilladelser (f.eks. videnskabsetisk komité, Datatilsynet, etc.) samt studieregistrering på f.eks. www.clinicaltrials.gov.

Husk at skrive i et let forståeligt sprog, så læseren nemt kan følge metoden. Hvis du anvender et kompliceret setup i dit forsøg, og hvis dette tidligere er beskrevet i en anden artikel, vil det være en god idé at henvise til denne reference og i din egen artikel kun beskrive det meget kort.

Arkiv
Søg via tags
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Til alle jer sociale

 

Nyhedsbrevet indeholder information om nye kurser, generelle nyheder fra forskningens verden, samt gode tilbud til alle de trofaste. Vi udsender kun ca. 6  mails årligt, og du kan selvfølgelig afmelde det når som helst.

 

Følg os på Facebook og få alle nyheder og blogs med det samme

       © 2017 Forskerkurser.dk

© 2015, forskerkurser.dk, all rights reserved