Revision af artiklen efter den er kommet retur fra tidsskriftet

13 Mar 2017

 

Næsten alle artikler skal revideres hos forfatterne, inden de endeligt kan accepteres af tidsskriftet. Dvs. man får en e-mail fra redaktøren, hvor der dels er nogle krav fra redaktøren og dels nogle bedømmerkommentarer.

 

Det er en god idé at følge samtlige ændringsforslag og kun undlade dette, hvis der er en oplagt misforståelse fra redaktørens eller bedømmerens side.

 

Man udarbejder et detaljeret følgebrev til redaktøren samt en revideret udgave af manuskriptet, hvor man kan se, hvad der er foretaget af ændringer. Typisk anvender man track changes i Word til at illustrere, hvad der er foretaget af ændringer i manuskriptet. I følgebrevet besvarer man samtlige rejste kritikpunkter punkt for punkt. Det nemmeste er at anføre den originale tekst fra redaktørens e-mail, og så under hvert emne skrive hvad man har foretaget af ændringer.

 

Husk at skrive i en god tone i følgebrevet og undlad vredesudbrud med store bogstaver og udråbstegn osv. Redaktører er flinke folk, og der er ingen grund til at blive ophidset over faglig kritik af ens artikel.

Please reload

Arkiv
Please reload

Søg via tags
Please reload

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Til alle jer sociale

 

Nyhedsbrevet indeholder information om nye kurser, generelle nyheder fra forskningens verden, samt gode tilbud til alle de trofaste. Vi udsender kun ca. 6  mails årligt, og du kan selvfølgelig afmelde det når som helst.

 

Følg os på Facebook og få alle nyheder og blogs med det samme

       © 2017 Forskerkurser.dk

© 2015, forskerkurser.dk, all rights reserved