Sådan opbygges et systematisk review

Opbygningen af et systematisk review er formentlig noget af det simpleste, når man skal afrapportere i artikelform.

Dette skyldes, at man følger de såkaldte PRISMA guidelines (www.prisma-statement.org), hvor artiklens opbygning er specificeret helt ned til indholdet i hvert enkelt delafsnit i artiklen. Det nemmeste er at se i tjek-listen til PRISMA. Her er det udførligt specificeret, hvor mange afsnit der skal indgå i hver del af artiklen, og hvad der skal stå i hvert enkelt tekst-afsnit.

Arkiv
Søg via tags
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Til alle jer sociale

 

Nyhedsbrevet indeholder information om nye kurser, generelle nyheder fra forskningens verden, samt gode tilbud til alle de trofaste. Vi udsender kun ca. 6  mails årligt, og du kan selvfølgelig afmelde det når som helst.

 

Følg os på Facebook og få alle nyheder og blogs med det samme

       © 2017 Forskerkurser.dk

© 2015, forskerkurser.dk, all rights reserved