Unik forfatteridentifikation


Der er kommet et spændende initiativ, og det er, at alle forfattere kan tildeles et unikt digitalt nummer, som gør det muligt at skelne forskellige forfattere fra hinanden, også selvom de har samme navn eller samme initialer.

I lande som f.eks. Kina og Korea er det et relevant problem med mange forskere med samme efternavne. Det er bestemt også et problem i vores del af verden, hvor der kan være navnesammenfald, og det er derfor en rigtig god idé at registrere sig på www.orcid.org og derved få sit unikke forskernummer.

Når man submitter sin artikel til et tidsskrift, spørger tidsskriftet om dit ORCID ID, og hvis artiklen publiceres, vil dit ORCID ID indgå i indexeringen i PubMed.

Ikke alle tidsskrifter anvender endnu ORCID, men det er bestemt på vej. Så se at få dig oprettet. Det er gratis og tager 5 minutter.

Arkiv
Søg via tags
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Til alle jer sociale

 

Nyhedsbrevet indeholder information om nye kurser, generelle nyheder fra forskningens verden, samt gode tilbud til alle de trofaste. Vi udsender kun ca. 6  mails årligt, og du kan selvfølgelig afmelde det når som helst.

 

Følg os på Facebook og få alle nyheder og blogs med det samme

       © 2017 Forskerkurser.dk

© 2015, forskerkurser.dk, all rights reserved