top of page

FAQ

Hvis du ønsker at framelde dig et kursus, skal det skriftligt til info@forskerkurser.dk. Refusion af kursusprisen vil ske i henhold til følgende retningslinjer:

  • Framelding senest 4 uger før kursusstart: 100 % af kursusprisen refunderes. Såfremt betalingen ikke er gennemført opkræves ingen kursusafgift.

  • Framelding 4-2 uger før kursusstart: 65 % af kursusprisen refunderes. Såfremt betalingen ikke er gennemført faktureres 35 % af kursusprisen.

  • Framelding senere end 2 uger før kursusstart: 25 % af kursusprisen refunderes. Såfremt betalingen ikke er gennemført faktureres 75 % af kursusprisen.

  • Udeblivelse fra kursus uden framelding: 0% af kursusprisen refunderes. Såfremt betalingen ikke er gennemført faktureres 100 % af kursusprisen.

03 /
Hvis jeg ønsker helt at framelde ?

Du tilmelder dig et kursus ved at udfylde tilmeldingsmodulet. Når tilmeldingen er registreret, sender vi en bekræftelse pr. email. Herefter er din tilmelding bindende.

01 /
Hvordan tilmelder jeg mig ?

Hvis du bliver forhindret i at deltage på det kursus, du er tilmeldt, kan du uden omkostninger blive flyttet til et andet kursus indtil 14 dage før kurset starter.

02 /
Hvis jeg bliver forhindret i at deltage ?
05 /

Kursusprisen dækker over undervisning, materialer og forplejning. Priserne er eksklusiv moms. Betalingsfristen vil fremgå tydelige af fakturaen. Ved forsinket betaling pålægges et rykkergebyr på 50 kr. og rente efter gældende dansk lovgivning. Hvis fakturaen ikke er betalt inden kursusstart, kan man ikke deltage i kurset.

Priser og betaling

Vi forbeholder os retten til at aflyse et kursus uden varsel. Såfremt et kursus undtagelsesvist bliver aflyst, vil du blive tilbudt en plads på det førstkommende ledige, tilsvarende kursus. Ønsker du ikke dette, refunderer vi det fulde beløb.

04 /
Aflysning af kurser
06 /
Kan I tilrette et kursus til særlige behov ?

Hvis I er en gruppe, dvs. hvis I kan stille et helt kursushold, så kan vi tilbyde specialkurser. Det kan være med specielle emner, eller evt. et kursus på engelsk. Brug formularen på kontakt-siden og skriv, hvad I har på hjerte. Så kan vi gå i dialog om det.

Hvordan tilmelder jeg mig ?
Får jeg et kursusbevis?

Ja, vi fremsender kursusbevis til dig umiddelbart efter kurset er afholdt, under den forudsætning at betalingen er modtaget. 

bottom of page