Please reload

March 27, 2017

Tabeller og figurer er en effektiv måde at præsentere resultater fra en videnskabelig undersøgelse, og de kan typisk fortælle meget mere, end man kan gøre med ord. Det er derfor en god idé at præsentere de vigtigste fund i st...

March 20, 2017

En p-værdi er en sandsynlighed. Sandsynligheder kan antage værdier mellem 0 og 1 eller 0% og 100%, og når man skriver, at p-værdien = 0,003, så betyder det altså, at sandsynligheden var 0,03 eller 3%.

P’et står for ”probabilit...

March 13, 2017

Næsten alle artikler skal revideres hos forfatterne, inden de endeligt kan accepteres af tidsskriftet. Dvs. man får en e-mail fra redaktøren, hvor der dels er nogle krav fra redaktøren og dels nogle bedømmerkommentarer.

Det er...

March 6, 2017

En type-2 fejl bliver ofte kaldes ”pessimistfejlen”. En type-2 fejl er når man konkluderer, at der ikke er forskel mellem 2 grupper, selvom at der i virkeligheden er en forskel.

Et eksempel kan være, at man tester en ny behand...

Please reload

Søg via tags
Blog arkiv
Please reload

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Til alle jer sociale

 

Nyhedsbrevet indeholder information om nye kurser, generelle nyheder fra forskningens verden, samt gode tilbud til alle de trofaste. Vi udsender kun ca. 6  mails årligt, og du kan selvfølgelig afmelde det når som helst.

 

Følg os på Facebook og få alle nyheder og blogs med det samme

       © 2017 Forskerkurser.dk

© 2015, forskerkurser.dk, all rights reserved